Kuidas valid Sina oma igapäeva veeta?

Pikki aastaid otsisin seda päris oma asja. Katsetanud olen oh-jummel kui palju erinevaid ameteid. Olen olnud klienditeenindaja pitsarestos, barista, telefonimüügikonsultant, reisikonsultant, erakonnas arendusjuht, ühendatud kultuurikeskustes loomejuht, näitleja, draamatundide juhendaja. Oeh... nimekiri on päris pikk.

Ent iga selle tegemisega on käsikäes käinud kirjutamine. See on olnud midagi, mis pole iial minus tekitanud töö tegemise tunnet, tüdimust ega trotsi. Ja iga töö juures on just kirjutamine olnud minu meelistegevus.

See on olnud minu safe place. Minu väljalülitamise tee. Minu eneseanalüüsi tööriist. Minu mänguruum. Minu asi.

Ärkan iga esmaspäev üles mega elevuse ja ootusega uue töönädala ees.

Kuidas Sinuga on lood?  Kas tunned elevust homme algava töönädala ees või pigem deprekat?

Kui viimane variant, siis soovitan soojalt mõelda, mida veel on elul Sulle pakkuda. Mis on Sinu safe place ja mänguruum?

Elu on liiga lühike, et veeta 85% oma ajast tehes midagi, mis Sinus tegelikult head tunnet ei tekita.

Kui tegevus, mida armastad, pole Sinu jaoks kirjutamine, siis  - Luba, ma kirjutan Sinu eest!